AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolu su basmak

Kahve falında yolu su basmak

Kahve falında yolu su basmak zenginliğinin süreceğine, elindeki tüm parayı ve malı harcayacağına, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, zahmeti işlerin kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yolu su basmak gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında yolu su basmak herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, doğru bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfağı su basmak hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında evine su basmak uğraşacağı bir meşgalesinin kalmayacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evini su basmak tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yeri su basmak özel hayatında mutluluğu yakalamasına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının evini su basmak yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine alamet eder.

Kahve falında su basmak büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyoyu su basmak işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir