AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin börek yediğini görmek

Kahve falında birinin börek yediğini görmek

Kahve falında birinin börek yediğini görmek bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, kafasının rahat edeceğine, çok kötü ve üzücü bir duruma düşüp kendisini yıpratmasına ve çok büyük bir kırgınlık yaşamasına sebep olacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, tabiri caizse can bulacağına yorulur.

Kahve falında birinin börek yediğini gördüyseniz:

  • Tam anlamıyla bilgi sahibi olmadan tartışmalı ortamlara girmek imajınıza zarar verebilir.

Kahve falında su böreği yediğini görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına alamet eder.

Kahve falında peynirli börek yediğini görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine alamet eder.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına işarettir.

Kahve falında birine börek yedirmek yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, acı tecrübeler edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sigara böreği yediğini görmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine delalet eder.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin börek yediğini görmek hayattan yana yüzünün güleceğine, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yanmış börek görmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sıkıntıların ve stresin son bulacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir