AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, yanlış anlaşılacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, hayata küseceğine, tüm özlemini gidereceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, ortalık durulduktan sonra bir adım atılacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında kıymalı börek yediğini gördüyseniz:

  • Sizi mutlu edecek yeni fikirlere açık olmalısınız.

Kahve falında kıymalı börek yediğini görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kıymalı börek almak büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına delalettir.

Kahve falında kıymalı börek görmek mutlu ve huzurlu hissedeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yapmak herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, huzurun, keyfin ve geçimin kalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı su böreği görmek maddi açıdan büyük zarara uğrayacağına, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kıymalı börek yemek bolluk içinde dilediği gibi güzel ve konforlu bir hayat süreceğine, başarılar elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kıymalı pide yedirmek her şeyi kuralına göre yapacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine inanılır.

Kahve falında çiğ kıyma yediğini görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, işlerin toparlanacağına, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir