AnaSayfa / Genel / Kahve falında yanmış börek görmek

Kahve falında yanmış börek görmek

Kahve falında yanmış börek görmek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, anlaşmazlıklara düşeceğine, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, kendi hataları ile yüzleşeceğine, işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, tartışmalar yaşanacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanmış börek gördüyseniz:

  • Bazı konuların üzerinde durmamak için mazeret üretmeyi bırakmalısınız.

Kahve falında yanmış börek görmek aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında börek ve baklava görmek ev sahibi olunacağına, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine yorulur.

Kahve falında börek paylaşmak atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına inanılır.

Kahve falında börek yapan birini görmek kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına, müşkül durumların üstesinden geleceğine inanılır.

Kahve falında böreklik hamur açmak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında etli börek yemek rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında pırasalı börek yemek iş konusunda sürekli yardım edeceğine, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabaklı börek görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, maddi anlamda kendisini toparlayacağına, korkularının üzerine giderek onlardan kurtulmayı başaracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir