AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin börek yaptığını görmek

Kahve falında birinin börek yaptığını görmek

Kahve falında birinin börek yaptığını görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya, neredeyse mahkemelik olunacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin börek yaptığını gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Kahve falında su böreği hamuru görmek çok büyük ve akıllıca atılımlar gerçekleştireceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına işarettir.

Kahve falında ıspanak böreği görmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine ve insanlardan uzak bir yaşam sürmeye başlayacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yufka böreği görmek istediği makama geleceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında börek kek görmek başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Kahve falında börek saklamak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında tepside börek yemek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında pasta börek görmek kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında börek yapmak ve yemek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir