AnaSayfa / Genel / Kahve falında pasta börek görmek

Kahve falında pasta börek görmek

Kahve falında pasta börek görmek evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, makamını kaybedeceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, yeni fikirler ve düşünceler ile gireceği yeni bir işte şimdiye kadar görülmemiş bir başarı elde edeceğine, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta börek gördüyseniz:

  • Herkes sizinle aynı fikirde olmayabilir, siz kendiniz için en iyisini seçmelisiniz.

Kahve falında pasta börek kek görmek daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pasta börek hazırlamak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, gerçek yaşamınızda da bir seyahat yapacağınıza rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta börek yediğini görmek hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına işaret eder.

Kahve falında börek pasta görmek maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine yorulur.

Kahve falında çeşit çeşit pasta börek görmek elinin darlık görmeyeceğine ve aldığı hayır duaları nedeniyle kazalardan uzak yaşayacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta börek ikram etmek yakın bir zaman içinde başına gelebilecek kötü olayları uzaklaştıracağına, kendisini güçsüz ve kimsesiz hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında pasta börek pişirmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, daha rahat ve güzel bir hayat yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pasta börek tatlı yemek yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, maddi açıdan ferahlayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir