AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek yapmak ve yemek

Kahve falında börek yapmak ve yemek

Kahve falında börek yapmak ve yemek yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine, ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, evdeki birinin yolculuk yapacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, kendine döneceğine, daha fazla mal sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında börek yapmak ve yemek gördüyseniz:

  • Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında börek yapmak ve yemek bir sebeple atılmak istenen adımlarda biraz daha korkak olunacağına, şöhretli biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında börek yapmak yemek elinize para geçeceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sacda börek yapmak gelişeceğine, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine yorulur.

Kahve falında hamurla börek yapmak sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında peynirli börek yapmak millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, patron koltuğunda oturacağına inanılır.

Kahve falında yufka börek yapmak fırsatların heba edileceğine, çok sağlıklı olunacağına inanılır.

Kahve falında ıspanaklı börek yapmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında çiğ börek yapmak bundan büyük kazanımlar elde edeceğine, huzurlu bir insan olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir