AnaSayfa / Genel / Kahve falında börek kek görmek

Kahve falında börek kek görmek

Kahve falında börek kek görmek içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında börek kek gördüyseniz:

  • Sadece akıllı çözümler üretmeniz veya akıllı yaklaşımlar geliştirmeniz gerekiyor.

Kahve falında kek börek yemek çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, girdiği bütün işlerde ferahlığa kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kek börek görmek hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına inanılır.

Kahve falında pasta börek kek görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, amaçlarının da gerçekleşeceğine, yüzünün kızaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kekler börekler görmek çok zor durumlara düşeceğine ve iş hayatı ile ilgili çok sıkıntılı bir dönem yaşayacağına, maddi sıkıntılarından kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında börek kek görmek yetkili bir göreve atanacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında börek kek yemek çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kek börek yapmak sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına alamet eder.

Kahve falında bademli kek görmek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir