AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, asla gururundan ödün vermeyeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken konuların altından kalkabilmeniz için seçeneklerinizi detaylarıyla gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını sıktığını görmek alacaklıların kapısını aşındıracağına, işlerini yoluna koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıkma börek görmek şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan fal sahibinin elindeki malları çıkaracağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıktığını görmek sohbetinin bozulacağına ve en sevdikleri ile nerdeyse yolları ayırma noktasına geleceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine delalet eder.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak adını çok büyük ve başarılı kişilerin arasına yazdıracağına, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına tabir olunur.

Kahve falında sık sık tuvalete gitmek ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple çok kötü ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, işinden çıkarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sık sık deprem görmek günahkâr olacağına, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir