AnaSayfa / Genel / Kahve falında dişini sıkarak kırmak

Kahve falında dişini sıkarak kırmak

Kahve falında dişini sıkarak kırmak sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine bu sayede de eskisi gibi başarılı işlere imza atacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişilerle işbirliğine gitmek, mali alanda kazanç sağlamana neden olabilir.

Kahve falında dişini sıkarak kırmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına yorulur.

Kahve falında dişleri sıkarak kırmak yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dişlerini sıkarak kırmak sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişini sıktığını görmek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, kendisine uygun bir kısmet bulup en kısa zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok mutlu olacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının silah sıktığını görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına rivayet eder.

Kahve falında sık saç görmek uzun süre boyunca görülmemiş olan bir kişi ile hasret giderileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık balık görmek kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine, önün açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sıklamen çiçeği görmek ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir