AnaSayfa / Genel / Kahve falında sık sık deprem görmek

Kahve falında sık sık deprem görmek

Kahve falında sık sık deprem görmek yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, malının ve parasının çoğalacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, zor zamanların ferahlığa çıkacağına, hayal edilen ve istenen ne varsa herşeye kavuşulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sık sık deprem gördüyseniz:

  • Genel yargıları onların konrtolüne bırakmalısınız.

Kahve falında sık sık deprem görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret eder.

Kahve falında parmağı sıkan yüzük görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına, huzuru yakalayacağına rivayet eder.

Kahve falında sık sık uçtuğunu görmek insanlar tarafından ayıplanacağına, işlerin kapanacağına, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sık sık uçmak kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, adından konuşulur olacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın elini sıktığını görmek dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine, işine olan bağlılığının zarar göreceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek kötü günlerinden kurtulacağına, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına delalet eder.

Kahve falında sık orman görmek dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında yüzüğün sıktığını görmek sorunların kısa süre içinde biteceğine, yokluk çekeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir