AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkma börek görmek

Kahve falında sıkma börek görmek

Kahve falında sıkma börek görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, dertlerin artacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına, makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, hayırlı günlerin geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sıkma börek gördüyseniz:

  • Sağlığınıza dikkat edin.

Kahve falında sıkma börek görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıkma börek yemek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, böylece işlerini yoluna sokacağına yorulur.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek çok mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sık kıl görmek işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında sık sık yılan görmek büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına, kötü kimselerle karşılaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında sık sık su içmek çok büyük kazanç elde edeceğine, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi sık sık görmek geçmişte yaptığı hatalardan ders aldığı için asla kibirlenmeden hareket edeceğine, hayatının düzene gireceğine delalettir.

Kahve falında sık sık cin görmek yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir