AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek kazanca ve ekmeğe kavuşacağına, yarınlara bakacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, güllük gülistanlık olacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, üzüleceğine, zor durumda kalacağına, günden güne daha büyük zorluklarla karşılaşılacağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, umutların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Objektif olamamanız nedeniyle evdeki kişilerle sıcak saatler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek aşka ve sevgiye olan inancını kaybedeceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek verilen emeklerin boşa gideceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına işaret eder.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek çocuk sahibi olacağına, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini keserek öldürmek ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işarettir.

Kahve falında keserek öldürmek sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına delalettir.

Kahve falında keserek adam öldürmek ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, çok büyük başarılar elde edileceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir