AnaSayfa / Genel / Kahve falında boğazını keserek öldürmek

Kahve falında boğazını keserek öldürmek

Kahve falında boğazını keserek öldürmek başkalarının malına göz dikeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Değişmesi gereken şeylerin olduğu gibi kalmasında inat etmemekte fayda var.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek fal sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında adamı keserek öldürmek kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, evlilik yolunda engeller çıkacağına işarettir.

Kahve falında keserek öldürmek yakın bir zamanda önemli kararlar vermek zorunda kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, uykusuz geceler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında keserek adam öldürmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ancak bu borçların ödemelerinin gecikeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir