AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına, kuracağı ortaklık sayesinde daha iyi kazançlar elde edeceğine, yaptığı işlerde çok zor zamanlar geçireceğine, maddi olarak kendisini bir türlü toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına, yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, kendisine olan özgüveninin de artacağına tabir olunur.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek gördüyseniz:

  • İnsanların sadece göz boyamak için iş yapmaları, asıl halledilmesi gereken işlerin ihmal edilmesine neden olarak, üretkenliği düşürebilir.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek hayırlı haberler getireceğine ve en kısa zamanda davullu zurnalı düğün alayı kurulacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işarettir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında birini keserek öldürmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında adamı keserek öldürmek huzurlu günler geçirileceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir