AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek

Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek

Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek işlerinin eskisinden daha iyi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, hayatın tadına varacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, ailesini veya sevdiği kimseleri de bu düşüncesiz davranışı nedeni ile çok zor bir durumda bırakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda ya da evinizi ilgilendiren başlıklarda ilginç gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında birinin boğazını sıkarak öldürmek ayıplanacağına, horlanacağına ve kendini insan içine çıkamayacak durumlara düşüreceğine, kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazlayarak öldürmek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, sağlığına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek doğru haber almaya, atılan adımlar sayesinde kaybedilen kazancın, mal ve mülkün telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek atılım yapacağına, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında boğazdan bıçaklandığını görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir