AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek hayırlı haberler alınacağına, yalan söylemeye, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, sonra kendi işini kuracağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Bir şey düşünürken başkalarının sözleri sizi pek etkilememeli; kendinizle başbaşa olun.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına işaret eder.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek aile ve meslek hayatında gerçek mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, istediği arabaya bineceğine alamet eder.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine, kişinin ruhen şifa bulacağı ve gönül hoşluğuna kavuşacağı işarettir.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine inanılır.

Kahve falında keserek adam öldürmek çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek dünya mallarına karşı hırslanacağına, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini keserek öldürmek uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir