AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılanı keserek öldürmek

Kahve falında yılanı keserek öldürmek

Kahve falında yılanı keserek öldürmek aksiliklerin ve tersliklerin üst üste geleceğine, riyakar insanlarla karşılaşacağınıza, maddi çıkmazların biteceğine, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına ve rahata ereceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, onurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.Kalabalık içinde son derece ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, böylece rahatsızlığından kurtulacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, yeni bir araba satın alınacağına delalet eder.

Kahve falında keserek adam öldürmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birini boğazından keserek öldürmek hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına tabir olunur.

Kahve falında birini keserek öldürmek yeni fırsatlar sunulacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işarettir.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine delalet eder.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir