AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini keserek öldürmek

Kahve falında birini keserek öldürmek

Kahve falında birini keserek öldürmek iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevilen bir dostu kaybetmeye, maddi gücünü kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, sıkıntılarının son bulacağına, geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birini keserek öldürmek gördüyseniz:

  • Kendi kendilerine zarar veren cümleler sarf eden ya da hareketler yapan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine yorulur.

Kahve falında keserek öldürmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, yaşam kolaylığı içine gireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek daima afiyette olacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına ve bunun keyfini süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalet eder.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek şansının ve kısmetinin kapanacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine inanılır.

Kahve falında adamı keserek öldürmek mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında keserek adam öldürmek korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini keserek öldürmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, işini kaybedeceğine ve ekmeğinden olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir