AnaSayfa / Genel / Kahve falında keserek adam öldürmek

Kahve falında keserek adam öldürmek

Kahve falında keserek adam öldürmek yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, huzurunun ve mutluluğunun da baki kalacağına, ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, gözünden sevinç gözyaşlarının akacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, yakın çevresine fikir danışacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında keserek adam öldürmek gördüyseniz:

  • Aşırı harcamalardan kaçınmalısınız.

Kahve falında boğazını keserek adam öldürmek aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine alamet eder.

Kahve falında keserek adam öldürmek gerçeklere yüz çevrileceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine rivayet eder.

Kahve falında boğazını keserek öldürmek takdir görecek pek çok iş yapacağına, sağlığı ve zenginliği yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında adamı keserek öldürmek yaptığı hataları düzelteceğine, imkanlarının genişleyeceğine, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına alamet eder.

Kahve falında yılanı keserek öldürmek onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birini boğazını keserek öldürmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, emeklerin boş yere harcanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin boğazını keserek öldürmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini keserek öldürmek hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir