AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şeyi istemek

Kahve falında bir şeyi istemek

Kahve falında bir şeyi istemek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, fal sahibinin az bir sürede ferahlığa kavuşacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir sıçrama yaşanacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, sevinçli ve hayırlı haberler getirecek bir kişinin haneye geleceğine ve gelişiyle haneye neşe dolacağına işarettir.

Kahve falında bir şeyi istemek gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Kahve falında ölüden bir şey istemek dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, yaşanan kötü olayların çok yakın bir zaman içinde düzeleceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına delalet eder.

Kahve falında birinin bir şey istediğini görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgiliden bir şey istemek itibarda meydana gelecek değişikliğe, hayatını devam ettirecek kadar kazanç elde edeceğine, sonra kendi işini kuracağına işarettir.

Kahve falında çok istediğin bir şeye kavuşmak huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine delalettir.

Kahve falında istediğin şeyin olmadığını görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında istediğin bir şeyin gerçekleştiğini görmek alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına, kafasını ve gündemini sürekli olarak karıştırıp duran bu konudan ilelebet kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyi almak iyi halinin kalmayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir