AnaSayfa / Genel / Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu görmek bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, kötü günlerinden kurtulacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına inanılır.

Kahve falında istediğin bir şeyin olduğunu gördüyseniz:

  • Fark yaratarak imajınızı güçlendirebilirsiniz.

Kahve falında olmasını istediğin bir şey görmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında çok istediği bir şeyin gerçekleştiğini görmek hırsızlık yapacağına, o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine işarettir.

Kahve falında istediği bir şeyin olduğunu görmek daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında ölüden bir şey istemek işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, iş yaptığı sektörde rakiplerinin olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında istediği şeyi görmek hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, hayallerinin yıkılacağı sözler işiteceğine delalet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi almak büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine, falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına yorulur.

Kahve falında bir şeyi çok istemek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, başarılı bir kişi olacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında istediğin şeyi görmek zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir