AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına, maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına inanılır.

Kahve falında birinin bir şey aldığını gördüyseniz:

  • Özel yaşamınıza ait sırları kimseyle paylaşmamalısınız.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, elinin de bolluk göreceğine tabir olunur.

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek hiç istemediği halde zor bir işin altına gireceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, insanlar arasında büyük itibar kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek kendisini mutsuz ve çaresiz hissedeceğine, insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir şey aldığını görmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına inanılır.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, rahatlığa ereceğine, huzura ve esenliğe kavuşacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir