AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, bolluğa, berekete ve zenginliğe kavuşacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, darlığa ve yokluğa düşeceğine işarettir.

Kahve falında birinden bir şey aldığını gördüyseniz:

  • Komedi filmlerindeki aksi ihtiyarlar gibi davranmaya eğilimlisiniz.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek alın terinin karşılığını alacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalettir.

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine delalettir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine, onlara uyarak ve inanarak çok zorda kalacağına inanılır.

Kahve falında bir şey aldığını görmek sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine alamet eder.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek iş hayatında büyük başarılar kazanacağına ve rakiplerinin ulaşamayacağı kadar iyi ve kazanç getirecek işlere gireceğine, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir