AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, mutluluk, sevinç ve neşe verecek müjdeli bir haberin geleceğine, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, çok büyük üzüntüler ile karşılaşacağına, bir sebeple yakın bir arkadaştan ya da bir akrabadan yardım isteneceğine, işbirliği içinde olacağına rivayet eder.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını gördüyseniz:

  • İnsanlar önemsenmedikleri veya önemsenmediklerini sandıkları zaman daha uzun süreli bir hafızaya sahip olabiliyor, hatırlamanızda fayda var.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, içindeki sıkıntıların gideceğine rivayet eder.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına tabir olunur.

Kahve falında bir şey aldığını görmek sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek dertlerin ve sorunların biteceğine ve rahat bir hayata kavuşulacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine, günaha girip, kalp kıracağına tabir olunur.

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, kötülüğe uğramadan yaşayacağına işarettir.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek ancak kişinin sorumluluklarının bir anda ve çok fazla artması yüzünden zor durumda kalacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, parasal olarak sorunlu olacak bir iş yapılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir