AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir şey aldığını görmek

Kahve falında bir şey aldığını görmek

Kahve falında bir şey aldığını görmek hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, bolluk ve bereketin artacağına, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, parasal sıkıntıların çok büyük olacağına, çok daha kötü durumlara düşüleceğine, kuracağı ailede her türlü sorumluluğu alarak ailesini en iyi şekilde geçindireceğine, çevrenizden takdir görmeye, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine işaret eder.

Kahve falında bir şey aldığını gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda gelişmeleri bizzat siz etkileyebilirsiniz.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek bir sebeple işlerin kötüye gideceğine, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine, insanları kıracağına alamet eder.

Kahve falında bir şey aldığını görmek yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, zorlukların yaşanacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine delalet eder.

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, zengin olunacağına inanılır.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına işarettir.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek yolunun açık olacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, doğru yatırımlar yapacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir