AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği şeylere kısa sürede kavuşacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını gördüyseniz:

  • Özlediğiniz veya sevdiğiniz bir kişiyle daha fazla vakit geçirebilmek amaçlı jestler yapabilirsiniz ya da kendinizi affettirebilirsiniz.

Kahve falında ölüden bir şey aldığını görmek gönlünden geçen her şeye kavuşan, mutlu bir insan olunacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden bir şey aldığını görmek zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni bir şey aldığını görmek meslek hayatında imza ve söz yetkisine sahip kimse konumuna geleceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin bir şey aldığını görmek istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşının bir şey aldığını görmek ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, kendini ifade etmenin çarelerini bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çok istediğin bir şeyi aldığını görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında birinden bir şey aldığını görmek üzgün ve karamsar olacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında bir şey aldığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir