AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, ticarette yol katedeceğine, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi bileğini kestiğini gördüyseniz:

  • Ya da farklı felsefelere veya konulara ilgi duymaya başlayabilirsiniz.

Kahve falında kendi bileğini kestiğini görmek sağlık sorunlarının başgöstereceğine, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bereketin artacağına alamet eder.

Kahve falında birinin bileğini kestiğini görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileğini kestiğini görmek ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine delalet eder.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında bileğinin kanadığını görmek öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında birinin bileğini kesmek rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına, iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir