AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz çorap giydirmek

Kahve falında beyaz çorap giydirmek

Kahve falında beyaz çorap giydirmek gönül gözünün açılacağına, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına, hayatı boyunca saygı duyulan ve el üstünde tutulan kimse haline gelecek önemli işlere imza atacağına, tazeleneceğine ve canlanacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek gördüyseniz:

  • Planlı programlı hareket etmek zorunda değilsiniz.

Kahve falında beyaz muz çorap giymek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında siyah beyaz çorap giymek gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, ağız tadına ve neşeye kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz çorap giydirmek çok büyük zararlara uğrayacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz külotlu çorap giymek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, herhangi bir sıkıntı yaşadığında bunu dua ile çözeceğine işarettir.

Kahve falında birinin beyaz çorap giydiğini görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine, her türlü başarıyı elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz tül çorap giymek sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, verilen sözlerin tutulacağına işarettir.

Kahve falında beyaz çorap giymek kazancının ilk önce azalacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir