AnaSayfa / Genel / Kahve falında temiz çorap giymek

Kahve falında temiz çorap giymek

Kahve falında temiz çorap giymek önemli işler yapacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, güzel günler geçireceğine, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet eder.

Kahve falında temiz çorap giymek gördüyseniz:

  • Bazı bedeller ödememek için bazı kişileri hayal kırıklığına uğratmak zorunda kalabilirsiniz.

Kahve falında temiz çorap giymek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz çoraplar görmek güzel ve bereketli işlere gireceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine delalettir.

Kahve falında kalın çorap giymek başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına yorulur.

Kahve falında tek tek çorap giymek bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başkasının çorabını giymek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında iki tane çorap giymek rahatının, huzurunun ve sağlığının yerinde olacağına, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, herkes tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında büyük çorap giymek hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına yorulur.

Kahve falında çorapsız terlik giymek yaşamının en önemli zamanlarının da deyim yerindeyse kurban edilmiş olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir