AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz bir ceket giymek

Kahve falında beyaz bir ceket giymek

Kahve falında beyaz bir ceket giymek evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına, bu sayede parasal sıkıntılarının sona ereceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, borç batağına düşeceğine, hayatına bolluk ve bereket geleceğine, işlerin yolundan çıkacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, rahat edeceğine ve huzur duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Kahve falında beyaz ceket giymek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, ayrılık yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, hayırlı bir kişi olarak sevdiklerini koruyacağına ve her zaman destekleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına inanılır.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında ölünün ceketini giymek maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni bir ceket giymek zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil renk ceket giymek ona yakınlaşmaya çalışacağına, içini açmaya karar vereceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında eşinin ceketini giymek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, başarıların çok kısa bir sürede fal sahibinin kapısını çalacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir