AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz etek ceket giymek

Kahve falında beyaz etek ceket giymek

Kahve falında beyaz etek ceket giymek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, çözümlere ve şifaya kavuşacağına, yapılan tartışmaların olumlu sonuç vereceğine, güç, kudret ve iman sahip olacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek gördüyseniz:

  • Bazı konuların giderek daha da karışık hale geleceği hissine kapılabilirsiniz.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında kırmızı etek ceket giymek uzun süre birçok sorunla boğuşacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında siyah etek ceket giymek işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek ceket görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına inanılır.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek ekmeğinin ve kazancının kesilmeyeceğine, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine inanılır.

Kahve falında beyaz ceket giymek maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz etek giymek önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, yaşam standartlarının da yükseleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir