AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz ceket giymek

Kahve falında beyaz ceket giymek

Kahve falında beyaz ceket giymek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine ve kişinin kaderini yaşamak zorunda kalacağına, yüzünün eskisi gibi güleceğine, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bol kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ceket giymek gördüyseniz:

  • Birçok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında beyaz etek ceket giymek çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz bir ceket giymek atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin beyaz ceket giydiğini görmek dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, daha doğru, net bir bakış açısı kazanacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ceket giymek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Kahve falında üst üste ceket giymek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, yataklara düşüp, işinden ve hayatından geri kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında babaya ceket giydirmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hak yolunda hiçbir sıkıntı çekmeden ilerleyeceğine, çok zor ve çok sıkıntılı işlerin altından kolayca kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ceket pantolon giymek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına işarettir.

Kahve falında siyah deri ceket giydiğini görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, yapılan ahlaksız davranışlara alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir