AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek

Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek

Kahve falında başkasının ceket giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, evine huzur ve bereketin geleceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında başkasının ceket giydiğini gördüyseniz:

  • Sizden çok farklı, farklı kültürlerden gelen ya da bambaşka düşünen kişilerle bir araya gelmeniz şaşırmanıza neden olabilir.

Kahve falında kadın ceketi giymek inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kahverengi deri ceket giymek iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında büyük ceket giymek zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına, malının ve kazancının tam olacağına rivayet eder.

Kahve falında ceket üstüne ceket giymek ancak sabır göstermesi sayesinde sorunların çok hayırlı ve başarılı bir şekilde çözüme kavuşacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, kendisine yeni uğraşlar bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yün ceket giymek her şeyi dilediği gibi alabilme imkânına sahip olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil ceket giydiğini görmek nimetin ve kazancın artacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına inanılır.

Kahve falında ölmüş birinin ceketini giymek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ceket giydiğini görmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, fal sahibini, üzen, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir