AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin beni hamile görmek

Kahve falında birinin beni hamile görmek

Kahve falında birinin beni hamile görmek işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, moralinin, keyfinin yerine geleceğine, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına ve daha aklı başında hareket etmenin sonucunda var olan sıkıntılı durumların sona erdirileceğine, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, güçten düşeceğine, büyük problemler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında birinin beni hamile gördüyseniz:

  • Başkaları için bir şeyler yapma çabası kendi işlerinizle ilgilenmenizi engelliyor.

Kahve falında beni hamile görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin beni hamile görmek kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakta ben görmek kısmetlerinin çoğalacağına, boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında et beninin koptuğunu görmek mesleki olarak hakim, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında birinin beni kaçırdığını görmek kazancın yetmez olacağına, süzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek hem işinde başarılı olacağına, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine rivayet eder.

Kahve falında kolunda et beni görmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, namaz kılacağına tabir olunur.

Kahve falında kıllı ben görmek maddi güç sahibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir