AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, çalıştığı işyerinin üst yöneticileri tarafından çok iyi bir mevkiye getirileceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük başarılara imza atacağına, güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu gördüyseniz:

  • Eski deneyimlerinizin faydasını göreceksiniz.

Kahve falında birinin yüzünde ben görmek şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına yorulur.

Kahve falında yüzünde et ben görmek evli ise yaşadığı sıkıntılardan kurtulacağına, sevdiği kişilerin vereceği destekle çok hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünde ben çıktığını görmek tecrübe sahibi bir kişinin uzun zamandan beri düşündüğü bir proje için destek verileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzünde siyah ben görmek ev içinde yaşanan gerginliklerin biteceğine, yeni ilişkiler kurulacağına, kendi işine sahip olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzündeki beni koparmak eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, hasret çekenlerin birleşeceğine işaret eder.

Kahve falında yüzünde et beni görmek yakın bir akrabayla sevilen bir hobi üzerinden giderek bir iş kurulacağına, işlerinin açılacağına, hayatının yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında yüzü benli görmek atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde ben olduğunu görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir