AnaSayfa / Genel / Kahve falında beni hamile görmek

Kahve falında beni hamile görmek

Kahve falında beni hamile görmek yanlış giden işlerin düzeltileceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, büyük bir ortaklık yapılacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının daha kolay olacağına, kötü olayları ve sorunları geride bırakacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, iyi bir kişinin yardımıyla birçok konuda büyük işlere imza atılacağına, diğer kişilere yol gösterici olunacağına ve hayırlı bir işle ilgili destek verileceğine rivayet eder.

Kahve falında beni hamile gördüyseniz:

  • Gereken özeni gösterirseniz emeklerinizin karşılıksız kalmadığını göreceksiniz.

Kahve falında beni hamile görmek maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, fesada bulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin beni hamile görmek aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında vücudunda ben görmek zararların yakında telafi edileceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen yaratık görmek anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında fareye benzeyen hayvan görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine işarettir.

Kahve falında sırtında ben görmek kazancının bereketli olacağına ve hayatı boyunca hiçbir zaman parasızlık çekmeyeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine rivayet eder.

Kahve falında et ben görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında et beni koparmak gösterilecek olan sabır ve azim ile bu işten çok iyi kazanç elde edileceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir