AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıllı ben görmek

Kahve falında kıllı ben görmek

Kahve falında kıllı ben görmek ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına, fal sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, işlerinin de bir düzene oturacağına, ilerleyen zamanların gelir açısından kişiyi her zamankinden daha fazla tatmin edeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kıllı ben gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz açısından şanslısınız.

Kahve falında kıllı ben görmek görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine alamet eder.

Kahve falında sırtında et beni görmek depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına alamet eder.

Kahve falında insana benzeyen kedi görmek iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine inanılır.

Kahve falında birinin beni hamile görmek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, tüm düzenin alt üst olacağına işarettir.

Kahve falında yanakta ben görmek makam sahibi olacağına, yükseleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzde et ben görmek üzüntülerinden kurtulacağına, kalbinin temiz olması, niyetlerinin de hayır taşıması sayesinde karşısına aksiliklerin, kötülüklerin, kaza ve belaların çıkmayacağına tabir olunur.

Kahve falında beni koparmak hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine ve bu parayı hayır getirecek işler için kullanacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine yorulur.

Kahve falında beni seven kişiyi görmek aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, verimli olacak işler yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir