AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta ben görmek

Kahve falında ayakta ben görmek

Kahve falında ayakta ben görmek bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine, uzun zamandan beri rahatsız olduğu hastalıktan kurtulacağına ve yaşanan stres ve üzüntünün yakında sonuna gelineceğine, gönül gözünün açılacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine işarettir.

Kahve falında ayakta ben gördüyseniz:

  • İş hayatınızda, imajınız veya kariyerinizle ilgili konularda kafanız karışık olabilir.

Kahve falında ayakta ben görmek bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına delalettir.

Kahve falında ayakta et beni görmek borçların kapanacağına, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta et beni görmek ufkunun açılacağına, aile hayatındaki tartışmaların bu insanlar sayesinde biteceğine işarettir.

Kahve falında ben fıstık görmek ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kalçada ben görmek daha sonra sevdiği tecrübeli bir kişinin vereceği fikirler sayesinde durumu düzelteceğine, sorunlu bir akrabadan gelecek kötü haber yüzünden üzüntü duyulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beni seveni görmek verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine rivayet eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen hayvan görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, fal sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir