AnaSayfa / Genel / Kahve falında et beninin koptuğunu görmek

Kahve falında et beninin koptuğunu görmek

Kahve falında et beninin koptuğunu görmek asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, dik durmaya çalışacağına, hata yapılacağına, zarar edilen bir dönemin biteceğine, kudretinin yerine geleceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına işarettir.

Kahve falında et beninin koptuğunu gördüyseniz:

  • Davetler, buluşmalar ard arda gelebilir.

Kahve falında yüzde et ben görmek bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, insanlara karşı çok daha anlayışlı olacağına işarettir.

Kahve falında kolda et beni görmek kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, maddi zararının giderileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında et beni kopartmak çok zor durumlara düşeceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında kolunda et beni görmek evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında et benini koparmak alım gücünün artmasına, özlem gidereceğine, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah et beni görmek zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Kahve falında et beni çıktığını görmek hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük et beni görmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, ticaretinin hızlanacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir