AnaSayfa / Genel / Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük kazançlar elde ettiği işi bıraktığında ister istemez büyük bir maddi zarara uğrayacağına, bu zarar yüzünden çok zor bir döneme gireceğine, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, bunun için her gün şükredeceğine, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, talihin yüze güleceğine işarettir.

Kahve falında babasının başının kesildiğini gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Kahve falında babasının başının kesildiğini görmek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başı kesilmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çocuğunun başının kesildiğini görmek varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, evine bereket geleceğine ve bahtının açılacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının başının kesildiğini görmek endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına işaret eder.

Kahve falında bir insanın başının kesildiğini görmek ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında baş parmağının kesildiğini görmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine delalet eder.

Kahve falında koyunun başının kesildiğini görmek bir daha ölene kadar bırakmayacağına, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalettir.

Kahve falında eşinin başının kesildiğini görmek kişinin gerek bedenen, gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir