AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başını okşamak

Kahve falında birinin başını okşamak

Kahve falında birinin başını okşamak sevgisinin artacağına, çok hayırlı ve güzel kazançlar elde etmesini sağlayacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine, evlendiği hayırlı kısmet ile yakın zaman içinde aralarının açılacağına, adını kirleteceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin başını okşamak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durumlar hızlı değişiklikler veya hamleler yapmayı gerektirebilir.

Kahve falında atın başını okşamak dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğun başını okşamak hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında yılanın başını okşamak ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına, hayatındaki rahatlığın artacağına, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yetim başı okşamak yaşanan sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, endişelerin son bulacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında köpek başı okşamak büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kedinin başını okşamak hayatına yeni bir yön verme olanağı elde edeceğine bundan sonra mutluluğunun, huzurunun, işinin, kazancının, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başını okşamak aile hayatının bozulacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğin başını okşamak çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir