AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini başından yaralanmak

Kahve falında birini başından yaralanmak

Kahve falında birini başından yaralanmak çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, razı geleceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, mutlu ve huzurlu bir birlikteliğe adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini başından yaralanmak gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir veya yüklü miktarda bir ödeme yapabilirsiniz.

Kahve falında başında yaralar olduğunu görmek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birini başından yaralanmak aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında çocuğun başında yara görmek uzun bir zamandan beri içinde bulunduğu üzüntülerden yakında kurtulacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına tabir olunur.

Kahve falında baş parmakta yara görmek sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Kahve falında başından yaralandığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine işaret eder.

Kahve falında başının yara olduğunu görmek sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına, sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının başında yara görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşılacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başında yara çıktığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir