AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya, bankadaki hesabının büyüyeceğine, gönül işlerinden yana hayır bulacağına, çok zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin başından kan aktığını gördüyseniz:

  • Her konuda çok iyi fırsatlar çıkabilir.

Kahve falında başından kan aktığını görmek büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına, sıkıntılar son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin başından kan aktığını görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına, bir süre bu durumun devam edeceğine ancak daha sonra yaşanacak olan bazı güzel gelişmeler sayesinde sorunların çözüm bulacağına delalettir.

Kahve falında vücuttan kan aktığını görmek sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında idrar yerine kan aktığını görmek yanlış adımlar atacağına, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Kahve falında bacağından kan aktığını görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, olayın ağız münakaşasına varacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir