AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek

Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek

Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, mekân değiştireceğine, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, isteklerinin yerine geleceğine, işinde terfii alıp, kıdem atlayacağına alamet eder.

Kahve falında bir yerden kan aktığını gördüyseniz:

  • Dikkatsiz edilen laflar ise, geri dönüşü olmayan durumlara neden olabilir.

Kahve falında bir yerden kan aktığını görmek dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek kendisinin ve ailesinin her zaman güven içinde olacağına, dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına delalettir.

Kahve falında musluktan kan aktığını görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine, kişinin başarılarının artacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasından kan aktığını görmek biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, işlerin aksayacağına, yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında gözünden kan aktığını görmek kırılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına işarettir.

Kahve falında bacaktan kan aktığını görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnaktan kan aktığını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına delalet eder.

Kahve falında parmaktan kan aktığını görmek başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir