AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafadan kan aktığını görmek

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek stresten ve üzüntüden uzak, sağlıklı bir hayat süreceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, hayırlı işler yapacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, sahip olduğu nimetin artacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına delalettir.

Kahve falında kafadan kan aktığını gördüyseniz:

  • Hesapta olmayantesadüfler veya karşılaşacağınız aksilikler planlarınızı bütün olarak değiştirmenize sebep olabilirler.

Kahve falında kafadan kan aktığını görmek sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan akan kan görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafadan kan akmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine ve bu dönemde alınan her türlü kararın kişinin hayatında dönüşsüz etkiler bırakacağına işaret eder.

Kahve falında kafadan kan gelmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafadan kan aldırmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, geçim derdinin biteceğine, sorunlarının çözüleceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurşunla kafadan vurulmak bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, ailesinin de tasvip etmediği konularda direttiği için başını belaya sokacağına inanılır.

Kahve falında kafadan sirke ayıklamak zahmetli bir işin sona ereceğine ve kısa süre içinde çok beklenen bir terfinin alınacağına, aç kalacağına inanılır.

Kahve falında kafadan bit almak ayağının tökezlemeyeceğine, aile bireyleri arasında çok büyük ve hayırlı bir bağın kurulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir