AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin başında kuruan okumak

Kahve falında birinin başında kuruan okumak

Kahve falında birinin başında kuruan okumak duygularının ön plana çıkacağına ve hayattan zevk alacağı günler geçireceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, seçkin bir eleman haline geleceğine, ancak bu kişinin yaptığı şeyden dolayı çok pişman olacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkilerinizin veya iş birliklerinizin gelişmesine yardımı dokunacak konuşmaları başlatabilirsiniz.

Kahve falında mezar başında kuruan okumak fal sahibinin de çok mutlu olacağına, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak mutluluk ve huzur bulacağına, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölünün başında kuruan okumak kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına, topluma öncülük edeceği, onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, takdir toplayacak işler yapacağına yorulur.

Kahve falında cünüp kuruan okumak mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Kahve falında kabristanda kuruan okumak kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak fal sahibinin gözyaşı dökeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir