AnaSayfa / Genel / Kahve falında cünüp kuruan okumak

Kahve falında cünüp kuruan okumak

Kahve falında cünüp kuruan okumak güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve elinin her geçen gün bollaşacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, rızkının artacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında cünüp kuruan okumak gördüyseniz:

  • Elinizdeki işler sizi heyecanlandırmıyorsa, siz bir şeyler ekleyerek heyecanlı hale getirebilirsiniz.

Kahve falında cünüp kuruan okumak başarıların her geçen gün çoğalacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına alamet eder.

Kahve falında kendini cünüp görmek kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında camiye cünüp girmek kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine yorulur.

Kahve falında cünüp gezmek kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına, hastalıkların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında sürekli cünüp olmak kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına inanılır.

Kahve falında cünüp iken camiye gitmek kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına rivayet eder.

Kahve falında cünüp olduğunu görmek beklenmedik bir sıkıntıyla uğraşılacağına, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir