AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabir başında kuruan okumak

Kahve falında kabir başında kuruan okumak

Kahve falında kabir başında kuruan okumak sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına, her iki konuda da gönlünden geçenlerin Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak gördüyseniz:

  • Sizden yaşça genç kimselerle fikir ayrılıklarınız olabilir.

Kahve falında kabir başında kuruan okumak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, şansının her daim kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Kahve falında kabir başında dua okumak helal ve bol rızka kavuşacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında mezar başında kuruan okumak maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine işaret eder.

Kahve falında mezarın başında kuruan okumak kısmetsizlik yaşanmayacağına, zengin olunmasa da kimseye el açmadan, güçten düşmeden, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine işarettir.

Kahve falında birinin başında kuruan okumak isteklerine ve arzularına kavuşacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine işarettir.

Kahve falında ölünün başında kuruan okumak yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında kabir başında oturmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına alamet eder.

Kahve falında kabir başında ağlamak mali anlamda rahatının yerinde olacağına, her durumda, sorun ne olursa olsun arkalarında duracağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir