AnaSayfa / Genel / Kahve falında cünüp iken kuruan okumak

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, ruhuna hayrat yapılacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, başarısızlığa düşeceğine, ömür boyu süreceğine, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına işarettir.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak gördüyseniz:

  • Ekip çalışmaları gerektiren konularda, grup faaliyetleri esnasında veya ortaklık yapılması gereken işlerde sorun veya pürüzlerle karşılaşılabilecek bir süreçtesiniz.

Kahve falında cünüp iken kuruan okumak yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında cünüp iken camiye girmek kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına inanılır.

Kahve falında oruçlu iken cünüp olmak insanlarla iletişiminin kuvvetli olacağına, göstereceği sabır ve azim sayesinde kendi işine sahip olacağına yorulur.

Kahve falında cünüp iken namaz kılmak kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, başarılarının çoğalacağına işarettir.

Kahve falında cünüp iken camiye gitmek elinde bulunan bazı işleri kendisini çekemeyen kişilerin alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, dünya mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına inanılır.

Kahve falında cünüp kuruan okumak kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cünüp olduğunu görmek vefasızlık ve nankörlük göreceğine, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine delalettir.

Kahve falında kendini cünüp görmek güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir